Voimassa 26.4.2016 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan palveluja ja tuotteita myy CO2Esto Oy y-tunnus 2737841-7. Myymme palveluja ja tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.co2esto.com ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Lähetämme sähköpostitse sertifikaatin vastaanotettuamme maksusuorituksen.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin kaupan ehtoihin.
Tarkista tilauksesi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja suorituksia ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin, koska viranomaisten valvomassa EU:n päästökauppajärjestelmässä mitätöityjä päästöoikeuksia ei voi palauttaa.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Ongelmatilanteet tuotteiden osalta

Mikäli sertifikaatti on vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä sertifikaatti, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@co2esto.com
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa Kaupan ehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin Kaupan ehtoihin.

CO2Esto Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Henkilörekisterin tietoja ei luovuteta sivullisille. Asiakastietojen kerääminen ja käsittely on kuvattu henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukaisessa rekisteriselosteessa.

Sertifikaattien jälleenmyynti, kopioiminen, muokkaaminen ja luovuttaminen oheistuotteena tai toisen tuotteen tai palvelun myynnin yhteydessä vastikkeellisesti tai vastikkeetta on kielletty ilman CO2Esto Oy:n kirjallista suostumusta.