Mitä te teette?

Me uskomme, että yksilöiden pitää itse kantaa vastuu teoistaan. Oli tekemiset ja vastuun laadut sitten mitä tahansa. Vastuunkantaminen on myös moraalinen asia, usein myös vapaaehtoinen. Aloimme etsiä, miten voisimme ottaa vastuun päivittäisissä toimissamme aiheuttamistamme vaikutuksista hiilidioksidipäästöihin, emmekä löytäneet hyvää, läpinäkyvää ja yksinkertaista tapaa tehdä sitä. Asiaa pengottuamme ja pohdintojen jälkeen päädyimme EU ETS -päästökaupan piiriin useammastakin syystä. Näistä kerromme tarkemmin myöhemmin blogissa.

Päästökauppa on melko byrokraattista puuhaa ja toimiminen siinä sisältää kustannuksia sekä vaatii ymmärrystä siitä, miten päästökauppa toimii. Näistä syistä johtuen päästökauppa nähdään vaikeana ja epäselvänä, eikä yksittäisen ihmisen tai yrityksen, joka ei työnsä vuoksi ole osallisena päästökauppajärjestelmässä, kannata alkaa veivaamaan paperisotaa. Me tunnemme päästökauppajärjestelmän ja teimme tuon paperinpyöritiyksen läpi ja annamme nyt muillekin ympäristötietoisille ihmisille, yhteisöille ja yrityksille mahdollisuuden mitätöidä päästöjä vapaaehtoisesti meidän palvelun kautta.

Me haluamme tarjota palvelua, joka on riittävän tarkka, mutta yksinkertainen, läpinäkyvä ja luotettava. Tästä me haluamme myös palautetta teiltä. Jos joku asia mietityttää tai haluatte kysyä jotain, laittakaa rohkeasti viestiä, yritetään vastata viestiin ja lisätään usein kysyttyihin kysymyksiin tai avataan blogissa asiaa.