Päivitystä verkkokauppaan ja viime viikkojen huisketta

Ollaan viimeisimmät viikot potkittu asioita oikein kunnolla eteenpäin. Verkkosivuja päivitelty ja verkkokauppakin avattu onnistuneesti! Iso kiitos Digitoimiston Dudelle ja ensimmäisille verkkokaupan asiakkaille! Wohoo!

Osallistuttiin viime viikolla ympäristöministeriön koordinoimaan hankkeseeseen, jossa etsitään 100 parasta ilmastoratkaisua. Nyt käynnissä on äänestys, noista monista loistavista, ilmastoratkaisuista, . Toivotaan, että jokainen kynnelle kykenevä kävisi antamassa äänensä, ei pelkästään meille, mutta myös muille. Vain äänestämällä voi vaikuttaa ja nyt se mahdollisuus taas on. Äänestys käynnissä vielä perjantaihin 6.5. asti. Ilmastojutut on juuri niitä asioita, joissa pienistä puroista muodostuu iso virta. Niin ilmaston puolesta, kuin sitä vastaan.

Hyvää fiilistä entisestään nostaa myös loistava keli ulkona. Hipihtävänä vinkkinä luonnosta, maitohorsman versot alkavat varmaan lähiviikkoina nousta maasta. Versot on tankoparsan tasoista herkkua keitettynä tai voin kanssa pannulla. Uskallan suositella ja itse ainakin käyn katsastamassa muutamat varmat paikat.