Olemme tehneet yhteistyötä mm. seuraavien yritysten ja tahojen kanssa:

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

VTT edistää ilmastonmuutoksen hillintää sekä tutkimuksen että päivittäisen toimintansa kautta. VTT ja CO2Esto ovat määrittäneet yhteistyössä VTT:n leasing-autoilla vuosina 2015-2019 ajettujen työmatkojen aiheuttamat CO2-päästöt, joita vastaava määrä päästöjä mitätöitiin pois. Nämä on myös raportoitu esim. VTT:n yritysvastuuraporteissa ja GRI-taulukossa.

jjk-jyvaskyla-logo-nobg JJK

Järjestimme yhteistyössä Suomen ensimmäiset hiilineutraalit jalkapallo-ottelut Ykkösessä vuonna 2016. Yhteistyö JJK:n kanssa kaudella 2017 jatkui Veikkausliigassa.

logo Funmedia

CO2Esto tarjoaa mahdollisuutta päästöttömien tapahtumien järjestämiseen yhteistyössä Funmedian kanssa.

Lassila & Tikanoja Oyj

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka yhdessä asiakkaidensa kanssa on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. L&T tarjoaa yhteistyössä CO2Esto Oy:n kanssa hiilineutraalia jätehuoltopalvelua yritysasiakkailleen.

  Nordea Funds Oy

Vastuulliseen sijoittamiseen sitoutuneessa Nordea Fundsissa on mietitty, kuinka voisi omalla toiminnalla jättää mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen maapallolle. Asiakkaille järjestetyistä rahastotapahtumista on tehty vuosina 2017-2019 aidosti hiilineutraaleja CO2Esto Oy:n avulla. Lue tästä lisää.

Kuntarahoitus Oyj

Kuntarahoitus tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluja kuntasektorille ja sosiaaliseen asuntotuotantoon. Kuntarahoitus järjesti CO2Esto Oy:n avulla asiakkailleen Suomen ensimmäisen hiilineutraalin golf-tapahtuman ja yhteistyö on jatkunut mm. erilaisten hiilineutraalien tapahtumien myötä.

Santander Consumer Finance

Green All in One -lisäpalvelun avulla asiakas voi mitätöidä autonsa ja sille sovittujen sopimuskilometrien päästöt. Green All in Onen myötä palveluun saa kuukausimaksulla mukaan autoilun tuottamien päästöjen estämisen, josta huolehtii Santanderin yhteistyökumppani CO2esto.

Loiste Energia

CO2esto on sopimuskumppani Loisteen kautta yrityksille tarjottavista hiilijalanjälki-määrityksistä sekä päästöjen kompensoinnista. Yhteistyötä tehty mm. matkailutoimijoiden päästöjen vähentämiseksi ja eri tapahtumiin liittyen, esim. HJK:n kaikki 2020 kauden kotipelit (miehet ja naiset) ja Valtteri Bottas Duathlon 2019.

Save Pond Hockey ry

Save Pond Hockey ry pelastaa jääkiekon seuraaville sukupolville aktivoimalla jääkiekon ystäviä toimiin ilmastonmuutosta vastaan. Yhdistyksen toiminnan ja useiden pipolätkäturnausten hiilijalanjäljet on mitätöity palvelumme kautta. Yhteistyönä viestimme ilmastonmuutokseen liittyvistä asioista.

Mikkelin Jukurit

Liigan ensimmäinen hiilineutraali jääkiekko-ottelu järjestettiin yhteistyössä maaliskuussa 2017. Jukurit on yhteiskuntavastuullinen toimija ja kantaa huolta sosiaalisesta, taloudellisesta ja ympäristövastuusta.

Clonet Oy Clonet Oy

Teemme yhteistyötä yritysten päästövähennysmahdollisuuksien kartoittamisessa. Clonetin kehittämän OpenCO2.net -palvelun avulla voidaan määrittää yrityksen, tuotteen tai tilaisuuden hiilijalanjälki, jota vastaavat päästöt mitätöidään CO2Eston CO2-päästöleikkurin avulla.

Finlayson

CO2esto ja Clonet mahdollisti Finlaysonin ensimmäiset hiilinegatiiviset tuotteet. CO2/NEG.-tuotesarjan jokaisen tuotteen päästöt on ylikompensoitu. Tuotteiden valmistuksesta syntyneet päästöt on siis hyvitetty – ei yksin-, vaan kaksinkertaisesti.

Forus Oy

Forus toimittaa aurinkosähköratkaisuja keskisuurille sähkön kuluttajille. Yhteistyössä CO2Esto ja Forus voivat tehdä jokaisesta yrityksestä hiilineutraalin.

Nokian Panimo Oy

Nokian Panimon Keisari Luomu -olut on 2020 alkaen hiilineutraali. Ilmastovaikutukset on estetty CO2eston päästöleikkuripalvelun avulla, joka takaa läpinäkyvät ja aidosti lisäiset päästövähennykset. Luomu-oluen jälkeen yhteistyö on laajentunut hiilineutraaliin Keisari Micro Wehnä olueen sekä tuoreimpana Be Sharp -energiajuomiin.

Greenstar Hotel

Ympäristöystävällisen GreenStar-hotelliketjun yhteistyö CO2eston kanssa mahdollisti yrityksen pitkäaikaisen tavoitteen tulla Suomen ensimmäiseksi hiilineutraaliksi hotelliketjuksi.

Avidly Oy

Avidly lähti ilmastotalkoisiin yhdessä CO2Eston kanssa tammikuussa 2019 #Tomorrowbono-vastuullisuusohjelmansa kautta, jonka kautta tehtiin yhteistyötä mm. hiilijalanjälkimäärityksiin liittyen.

Butterfly Ventures

Siemenvaiheen pääomasijoittaja Butterfly Ventures yhteistyö CO2esto kanssa mahdollisti sijoittumisen ensimmäiseksi hiilineutraaliksi pääomasijoittajaksi Euroopassa.

Infraone Oy

Infraone hyvittää kaikki omasta toiminnasta syntyvät hiilidioksidipäästöt ja tarjoavat myös tilaajilleen mahdollisuutta hyvittää työmaiden toiminnasta aiheutuvat päästöt.

Finlux (Bat.Power Oy)

Maahantuoja Bat.Power Oy kompensoi kauttamme 2019 ja 2020 Finlux televisioiden tuotannon, kuljetusten, varastoinnin, jakelun ja kierrätyksen hiilidioksidipäästöt.

Messeforum Oy

Messeforum on maailmanlaajuisesti toimiva messurakentaja. Kaikki Messeforumin toteuttamat messuosastot ovat hiilineutraaleja. Messeforumin messuosastoista sekä niihin liittyvästä logistiikasta ja liikematkustuksesta syntyvät päästöt kompensoidaan CO2eston päästöleikkurin avulla.

Ilmatar Oy

CO2esto selvitti Ilmattaren tuulivoimaloiden rakentamisen ilmastovaikutuksia yhdessä Clonet Oy:n kanssa.

 

Päästöjä estetty tähän mennessä CO2-päästöleikkurilla:

10 342 880 kg

Vastaa noin 86 191 000 ajokilometrin päästöjä henkilöautolla.