Olemme tehneet yhteistyötä mm. seuraavien yritysten ja tahojen kanssa:

 

vtt-logo-transparent Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

VTT edistää ilmastonmuutoksen hillintää sekä tutkimuksen että päivittäisen toimintansa kautta. VTT ja CO2Esto määrittivät yhteistyössä VTT:n leasing-autoilla vuonna 2015 ja 2016 ajettujen työmatkojen aiheuttamat CO2-päästöt, joita vastaava määrä päästöjä mitätöitiin pois. Nämä on myös raportoitu VTT:n yritysvastuuraporteissa ja GRI-taulukossa.

jjk-jyvaskyla-logo-nobg JJK

Järjestimme yhteistyössä Suomen ensimmäiset hiilineutraalit jalkapallo-ottelut Ykkösessä vuonna 2016. Yhteistyö JJK:n kanssa kaudella 2017 jatkui Veikkausliigassa.

logo Funmedia

CO2Esto tarjoaa mahdollisuutta päästöttömien tapahtumien järjestämiseen yhteistyössä Funmedian kanssa.

Lassila & Tikanoja Oyj

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka yhdessä asiakkaidensa kanssa on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. L&T tarjoaa yhteistyössä CO2Esto Oy:n kanssa hiilineutraalia jätehuoltopalvelua yritysasiakkailleen.

  Nordea Funds Oy

Vastuulliseen sijoittamiseen sitoutuneessa Nordea Fundsissa on mietitty, kuinka voisi omalla toiminnalla jättää mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen maapallolle. Asiakkaille järjestetyistä rahastotapahtumista tehtiin vuosina 2017 ja 2018 aidosti hiilineutraaleja CO2Esto Oy:n avulla. Lue tästä lisää.

Kuntarahoitus logo Kuntarahoitus Oyj

Kuntarahoitus on kuntien, Kevan ja valtion omistama rahoituslaitos, joka tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluja kuntasektorille ja sosiaaliseen asuntotuotantoon. Kuntarahoitus järjesti CO2Esto Oy:n avulla asiakkailleen Suomen ensimmäisen hiilineutraalin golf-tapahtuman ja yhteistyö on jatkunut mm. erilaisten hiilineutraalien tapahtumien myötä.

logo_1 Syke

Suosittelemme omien päästöjen arviointiin Syken ilmastodieetti.fi laskuria.

footer-co2-raportti CO2-raportti

Teemme yhteistyötä aihepiirin viestintään liittyen, esim. ajankohtaisten ilmastouutisten ja blogien muodossa.

  Pond Hockey ry

Pond Hockey ry pelastaa jääkiekon seuraaville sukupolville aktivoimalla jääkiekon ystäviä toimiin ilmastonmuutosta vastaan. Yhdistyksen toiminnan ja joidenkin pipolätkäturnausten hiilijalanjäljet on mitätöity palvelumme kautta. Yhteistyönä viestimme ilmastonmuutokseen liittyvistä asioista.

Mikkelin Jukurit

Liigan ensimmäinen hiilineutraali jääkiekko-ottelu järjestettiin yhteistyössä maaliskuussa 2017. Jukurit on yhteiskuntavastuullinen toimija ja kantaa huolta sosiaalisesta, taloudellisesta ja ympäristövastuusta.

Clonet Oy Clonet Oy

Teemme yhteistyötä yritysten päästövähennysmahdollisuuksien kartoittamisessa. Clonetin kehittämän OpenCO2.net -palvelun avulla voidaan määrittää yrityksen, tuotteen tai tilaisuuden hiilijalanjälki, jota vastaavat päästöt mitätöidään CO2Eston CO2-päästöleikkurin avulla.

Tuusulan kunta

Tuusulan kunta järjesti yhteistyössä kanssamme hiilineutraalin Jääkarnevaalin helmikuussa 2017.

Forus Oy

Forus toimittaa aurinkosähköratkaisuja keskisuurille sähkön kuluttajille. Yhteistyössä CO2Esto ja Forus voivat tehdä jokaisesta yrityksestä hiilineutraalin.

logo Lämpöpumput Keski-Suomi Oy

Lämpöpumput Keski-Suomi toimii päivittäin ihmisten hiilijalanjälkien pienentämiseksi korvaamalla saastuttavampia lämmöntuotantotapoja energiatehokkailla lämpöpumpuilla. Yrityksen oma hiilijalanjälki syntyy käytännössä asennustöiden vaatiumista ajomatkoista, joiden päästövaikutus arvioitiin 10 vuoden ajalta ja mitätöitiin.

2548021-5 Digitoimisto Dude Oy

Dude toimii yhteistyökumppanina verkkopalveluidemme tuottajana. Dude käyttää vihreää sähköä ja lisäksi heidän liikematkustukseen liittyviä päästöjä on mitätöity palvelumme kautta.

Neuvottelemme jatkuvasti useamman toimijan kanssa yhteistyömahdollisuuksista ja pyrimme aktiivisesti laajentamaan verkostoamme.

Päästöjä estetty tähän mennessä CO2-päästöleikkurilla:

5 829 940 kg

Vastaa noin 48 583 000 ajokilometrin (eli 1212 kertaa maapallon ympäri) päästöjä henkilöautolla.